Workshop portretfotografie met eigen model

Deze workshop hebben we ontwikkeld naar aanleiding van suggesties van cursisten of deelnemers aan workshops. 

Wellicht lijkt het je mooi om je vriend, moeder, vader, zus, broer of andere dierbare te fotograferen maar dan met ondersteuning en begeleiding. Het voordeel van deze workshop is dat je vaardigheden opdoet voor portretfotografie maar ook nog met de foto’s van jouw eigen model naar huis gaat die je zelf gemaakt hebt. 

In een ongedwongen sfeer werken we samen met het model aan diverse mogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van high- en low key technieken (high en low key) maar je kunt ook kiezen voor een meer natuurlijke benadering.

Vooraf maken we samen telefonisch of per mail een plan en zorgen wij dat alles klaar staat qua bijvoorbeeld opstelling, lampen en schermen. Jullie, fotograaf en model, kunnen zo meteen aan de slag. Vanzelfsprekend zorgen wij voor koffie of thee en wat lekkers. De workshop vereist wel enige basisvaardigheid in fotografie. Mocht die ontbreken dan is eerst de cursus ‘praktisch aan de slag met je camera’ aan te bevelen.

De prijs voor deze bijzondere workshop is € 54,00. Extra werkzaamheden als bijvoorbeeld hulp bij nabewerking van de foto’s of andere wensen kunnen, na overleg, extra kosten met zich meebrengen. 

Aanmelden voor maatwerk:

Voor deze en alle andere cursussen en workshops geldt dat we flexibeler om willen gaan met cursusdata. Dat is meer onderscheidend en veel deelnemers gaven aan het ook prettiger te vinden. Door ook meer individueel of in kleine groepjes te gaan werken wordt het mogelijk nog meer maatwerk te leveren. Als je belangstelling hebt dan kun je bellen met Ingrid (0643527434) of een mail sturen naar po@paiongo.nl. We nemen zo snel mogelijk contact op om gezamenlijk tot een datum en een setting te komen. 

© 2021

Thema door Anders Norén