Reviews ‘Praktisch aan de slag’

Reviews fotocursus ‘Praktisch aan de slag met je camera’ 

De basiscursus was voor mij een goede start. Fijn hoe je gewoon in ‘boerenkool en spruitjes taal’ de basisbeginselen van fotografie uitlegt, heel praktisch. Ook de aanvullingen met jouw eigen foto’s waren erg leerzaam en inspirerend.  Al met al voldoende bagage om zelf lekker aan de slag te gaan. 

-Hiltsje-

Ik vond het een leuke, leerzame cursus. Je onderzoekt eerst het niveau van de cursisten en sluit daar prima op aan. Waar nodig leg je dingen nog eens uit als het voor de cursisten lastig te volgen is. Ik was bang te weinig te weten, maar het ging prima en ik heb veel geleerd. Nu proberen het toe te passen. Het is ook fijn dat ik jou om feedback mag vragen als ik technische vragen heb.

-Wietske-

Ik vond het een leuke en leerzame ochtend. Natuurlijk komt er veel op je af. Maar weet nu wel waar die knoppen voor dienen en wat je er mee kunt. Werd ook rustig uitgelegd. Dat vond ik wel prettig. Heb de camera ook nog niet zo lang.Kortom een geslaagde ochtend.

-Titia-

Een paar steekwoorden:

Echt een cursus voor beginners, er worden maar een beperkt aantal begrippen behandeld. Maar dit om te beginnen meer dan voldoende. Hartelijke ontvangst en persoonlijke aandacht. 

-Klaas-

Ik heb de cursus als leuk, interessant en leerzaam ervaren! Ik ben gastvrij ontvangen door Evert en met zelfgemaakte foto’s heeft Ingrid ons laten zien hoe je met het gekozen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde tot de beste foto komt. Daarna was er gelegenheid om met eigen camera de theorie in praktijk te brengen en te ‘spelen’ met diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Een waardevolle les die mij meer over de mogelijkheden en het gebruik van mijn camera heeft geleerd. Foto’s maken wordt nu nóg leuker! Dat moet genoeg zeggen over hoe ik de cursus heb ervaren 😉 Bedankt!

-Elizabeth-

Het was een mooie ochtend afgelopen zaterdag. Het weer, de entourage, het welkom en de cursus die Ingrid op een rustige en duidelijke manier heeft gegeven. Bij binnenkomst voelde ik me direct thuis. Vind het ook mooi dat jullie uit gevoel de dingen doen, op de manier die bij jullie past. Daar voel ik me prettig bij ook. Ingrid gaf al aan dat er in 2020 een Wad fotografiecursus is, daar ben ik zeer geïnteresseerd in. Wens jullie heel veel succes met alles wat jullie doen!

-Inge- 

Een geweldig leuke morgen gehad en nog leerzaam ook, Ingrid geeft duidelijke uitleg en aan de hand van voorbeelden krijg je het zelf ook mooi helder voor ogen. Er is ook tijd om te oefenen zodat je ook nog even aan de slag kan met je eigen camera. Mooie locatie met uitzicht op de zeedijk. Wat ook weer zorgt voor mooie plaatjes met geweldige wolkenluchten. Voor de beginner een aanrader om deze cursusmorgen te gaan doen. 

-Martje- 

Leerzame praktische basiscursus! Duidelijk en op een prettige manier uitgelegd. Als ik niet tevreden met een foto ben, weet ik nu wat ik kan gaan proberen om een mooiere foto te krijgen.

Sjoukje-

Ik vond het heel praktisch en vooral leerzaam hoe je je camera vooral zelf moet instellen en niet op de automatische stand. Het is aan ons om dit vooral in de praktijk te brengen! Ik vond het heerlijk om dit in een kleine groep te doen en bij jullie thuis. Ik kom zeker nog eens terug voor een vervolg.

-Joke- 

Ik vond het een prettige en leerzame morgen. Kan prima uit de weg met de informatie.

Annet- 

Het was een effectieve startcursus die op een ongedwongen manier gegeven werd!

-Johan-

© 2021

Thema door Anders Norén