BEELD en WOORD

reviews

Reviews fotocursus ‘Praktisch aan de slag met je camera’ 

Ik heb de cursus als leuk, interessant en leerzaam ervaren! Ik ben gastvrij ontvangen door Evert en met zelfgemaakte foto’s heeft Ingrid ons laten zien hoe je met het gekozen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde tot de beste foto komt. Daarna was er gelegenheid om met eigen camera de theorie in praktijk te brengen en te ‘spelen’ met diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Een waardevolle les die mij meer over de mogelijkheden en het gebruik van mijn camera heeft geleerd. Foto’s maken wordt nu nóg leuker!Dat moet genoeg zeggen over hoe ik de cursus heb ervaren 😉 Bedankt!

-Elizabeth-

Het was een mooie ochtend afgelopen zaterdag. Het weer, de entourage, het welkom en de cursus die Ingrid op een rustige en duidelijke manier heeft gegeven. Bij binnenkomst voelde ik me direct thuis. Vind het ook mooi dat jullie uit gevoel de dingen doen, op de manier die bij jullie past. Daar voel ik me prettig bij ook. Ingrid gaf al aan dat er in 2020 een Wad fotografiecursus is, daar ben ik zeer geïnteresseerd in. Wens jullie heel veel succes met alles wat jullie doen!

-Inge- 

Een geweldig leuke morgen gehad en nog leerzaam ook, Ingrid geeft duidelijke uitleg en aan de hand van voorbeelden krijg je het zelf ook mooi helder voor ogen. Er is ook tijd om te oefenen zodat je ook nog even aan de slag kan met je eigen camera. Mooie locatie met uitzicht op de zeedijk. Wat ook weer zorgt voor mooie plaatjes met geweldige wolkenluchten. Voor de beginner een aanrader om deze cursusmorgen te gaan doen. 

-Martje- 

Leerzame praktische basiscursus! Duidelijk en op een prettige manier uitgelegd. Als ik niet tevreden met een foto ben, weet ik nu wat ik kan gaan proberen om een mooiere foto te krijgen.

-Sjoukje-

Ik vond het heel praktisch en vooral leerzaam hoe je je camera vooral zelf moet instellen en niet op de automatische stand. Het is aan ons om dit vooral in de praktijk te brengen! Ik vond het heerlijk om dit in een kleine groep te doen en bij jullie thuis. Ik kom zeker nog eens terug voor een vervolg.

-Joke- 

Ik vond het een prettige en leerzame morgen. Kan prima uit de weg met de informatie.

-Annet- 

Het was een effectieve startcursus die op een ongedwongen manier gegeven werd!

-Johan-

© 2019 PaiOngo

Thema door Anders Norén