nieuwsbrief

Nieuwsbrief PaiOngo Beeld en Woord maart 2020  

Hallo,

Graag praten we jullie even bij over wat we binnenkort gaan doen en waar we onlangs mee bezig waren. 

Vervolgcursus ‘praktisch aan de slag met je camera’.

Een aantal deelnemers van de basiscursus besloten deze vervolgcursus te doen. We zijn blij met de enthousiaste reacties: “bedankt voor de duidelijke uitleg”; “leerzaam en mooi dat we zoveel kunnen oefenen”; “ik vond het ook heel gezellig”. 

Nieuwe data workshop ‘lange sluitertijden aan de Friese waddenkust’

Op 17 april, 1 mei en 15 mei kun je deze workshop gaan volgen in de avonduren nabij Wierum. Kijk vooral even op onze site voor uitgebreide informatie. De aanmeldingen komen goed op gang. 

We gaan naar Siegerswoude met de cursus ‘praktisch aan de slag met je camera”

Na drie jaar geleden doen we deze cursus weer bij Theeschenkerij Bellefleur in Siegerswoude. De prachtige tuin van Romke en Ida is een mooie plek om de basisprincipes meteen in de praktijk te brengen.

Deze Siegerswoude-editie is op 2 mei van 9.30 tot 12.15 uur. Kosten zijn € 55,00 inclusief koffie, thee en wat lekkers. Bij voldoende belangstelling kun je gebruik maken van een (vegetarische) lunch. Daarvoor betaal je € 10,00 inclusief een drankje. Voor opgave kun je mailen met: po@paiongo.nlof bellefleur@kpnmail.nl, of bellen met: 0643527434. www.paiongo.nl. en theeschenkerijbellefleur.nl

Boek voor 75 jaar Gondelvaart Aldeboarn. 

We hebben samen met veel plezier aan dit boek met veel persoonlijke verhalen over de Gondelvaart gewerkt. Natuurlijk met veel foto’s die de verhalen krachtig versterken. De boeken liggen nog even in de opslag tot de presentatie in mei. We kijken met een goed gevoel terug op een samenwerking zoals we die altijd nastreven. 

Moederdagcadeaubon 

Natuurlijk vinden oma’s en moeders het leuk om met hun kinderen en/of kleinkinderen op de foto te komen. Zo houden ze iedereen altijd dichtbij. Misschien willen ze zelf wel aan de slag met hun camera. Dan is een leuke, laagdrempelige fotocursus een mogelijkheid. Met een tegoedbon van PaiOngo Beeld en Woord kunnen ze gewoon zelf kiezen. Speciaal voor Moederdag, dus tot 10 mei, verhogen wij het tegoed met 10%. 

Highspeed-fotografie bij New Image in Leeuwarden

In de kapsalon van onze oud-buurmannen in Leeuwarden hangen twee voorbeelden van deze manier van fotograferen, prachtig ingelijst door Koopman-lijsten. Ze zijn te bezichtigen en te koop. Kun je meteen even je haar laten doen. 

Foto’s (en vergrotingen) aan de muur

De afgelopen jaren fotografeerde Ingrid veel in ons prachtige, fotogenieke gebied en beschikken we over foto’s van het wad, de dijk, vogels, landschappen, akkers en andere omgevings-specifieke onderwerpen. We hebben organisaties en bedrijven benaderd omdat we denken dat onze foto’s positief kunnen bijdragen aan hun beeld en uitstraling. Inmiddels hebben we gesprekken gehad en verwachten we dat binnenkort de eerste foto’s gebruikt zullen worden. Ze misstaan natuurlijk ook niet in huiskamers. 

Op 24 april avond-workshop ‘sterrenhemel en startrailfotografie’  

Het noorden van Friesland is één van de donkerste plekken van Nederland. Bij een heldere hemel ben je verbaasd over de duizenden sterren die je met het blote oog kunt zien. Het is daarmee een ideale locatie om de sterrenhemel vast te leggen en aan de slag te gaan met sterrensporen (startrails). De workshop is bij ons thuis. Op onze site staat uitgebreide informatie. 

We hopen jullie snel weer te begroeten! * www.paiongo.nlpo@paiongo.nl

* 0643527434 

Evert en Ingrid 

© 2020

Thema door Anders Norén