Fotocursus ‘praktisch aan de slag’

Misschien heb je net een camera gekocht, zelfs gekregen of ligt deze sowieso al een tijdje te wachten. Kom bij ons een basiscursus volgen en je kan daarna zelf meteen aan de slag.

In een dagdeel leer je een aantal basisprincipes en brengen we deze meteen in de praktijk. De groepen zijn klein en daarom kunnen we persoonlijke aandacht garanderen. Na afloop ontvang je een handige hand-out.

Ingrid laat je zien dat het allemaal draait om licht. Daarom komen sluitertijd, diafragma en ISO aan de orde. Met een paar handige tips over portretten maken, beweging fotograferen, compositie en perspectief, kun je na dit dagdeel jezelf verder ontwikkelen in deze prachtige hobby. 

Vanzelfsprekend neem je jouw eigen camera mee. We geven de cursus in Oude Bildtzijl of Siegerswoude. 

De eerstvolgende cursus is op 7 maart 2020, van 9.30 tot 12.00 uur bij ons thuis in Oude Bildtzijl. Kosten zijn € 45,00 inclusief koffie, thee en wat lekkers. 

Mail: po@paiongo.nl

 

REVIEWS:

Ik heb de cursus als leuk, interessant en leerzaam ervaren! Ik ben gastvrij ontvangen door Evert en met zelfgemaakte foto’s heeft Ingrid ons laten zien hoe je met het gekozen diafragma, sluitertijd en ISO-waarde tot de beste foto komt. Daarna was er gelegenheid om met eigen camera de theorie in praktijk te brengen en te ‘spelen’ met diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Een waardevolle les die mij meer over de mogelijkheden en het gebruik van mijn camera heeft geleerd. Foto’s maken wordt nu nóg leuker!

Dat moet genoeg zeggen over hoe ik de cursus heb ervaren 😉 Bedankt! -Elizabeth-

Een geweldig leuke morgen gehad en nog leerzaam ook, Ingrid geeft duidelijke uitleg en aan de hand van voorbeelden krijg je het zelf ook mooi helder voor ogen. Er is ook tijd om te oefenen zodat je ook nog even aan de slag kan met je eigen camera. Mooie locatie met uitzicht op de zeedijk. Wat ook weer zorgt voor mooie plaatjes met geweldige wolkenluchten.

Voor de beginner een aanrader om deze cursusmorgen te gaan doen. -Martje- 

Leerzame praktische basiscursus! Duidelijk en op een prettige manier uitgelegd. Als ik niet tevreden met een foto ben, weet ik nu wat ik kan gaan proberen om een mooiere foto te krijgen. -Sjoukje-  

Klik hier voor reviews

© 2020

Thema door Anders Norén