(1 op 1)Fotocursus ‘praktisch aan de slag’

Deze cursus geeft Ingrid in een ‘1 op 1’ setting maar je mag natuurlijk ook iemand meenemen. De tweede persoon betaalt dan de helft van de prijs. 

1 dagdeel:

Misschien heb je net een camera gekocht, zelfs gekregen of ligt deze sowieso al een tijdje te wachten. Kom bij ons een basiscursus volgen en je kan daarna zelf meteen aan de slag.

Bij 1 dagdeel leer je een aantal basisprincipes en brengen we deze meteen in de praktijk. Na afloop ontvang je een handige hand-out.

Ingrid laat je zien dat het allemaal draait om licht. Daarom komen sluitertijd, diafragma en ISO aan de orde. Met een paar handige tips over portretten maken, beweging fotograferen, compositie en perspectief, kun je na dit dagdeel jezelf verder ontwikkelen in deze prachtige hobby.

Deze beginnerscursus wordt bij ons thuis in Oude Bildtzijl gegeven. Kosten zijn € 51,50 inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Wil je meer verdieping dan is het handig een extra dagdeel te volgen. Dat geeft je ook de gelegenheid om te bespreken waar je tegenaan bent gelopen. Ongeveer de helft van onze cursisten hebben al een extra dagdeel gevolgd.

2 dagdelen:

Na de eerste cursusdag krijg je een aantal thuisopdrachten mee, die we op de volgende cursusdag, met alle vragen die je dan hebt, gaan bespreken.

Vervolgens legt Ingrid uit uit hoe je bijvoorbeeld meerdere beelden per seconde kunt maken, op welke manieren je scherp kunt stellen en hoe de lichtmeting werkt.

Verder bespreekt ze de verschillende soorten fotografie zoals;

  • Fotograferen met lange sluitertijden
  • Low key/high key fotografie
  • High speed

Kortom; een zeer complete, veelzijdige cursus, waarvan we uit ervaring weten dat er een wereld voor je opengaat, zonder al teveel technische achtergrondinformatie.

Twee dagdelen kosten € 85,00 

Aanmelden voor maatwerk: Als je belangstelling hebt voor deze cursus dan kun je bellen met Ingrid (0643527434) of een mail sturen naar po@paiongo.nl. We nemen zo snel mogelijk contact op om gezamenlijk tot een datum en een setting te komen. 

© 2022

Thema door Anders Norén