Fotocursus ‘Praktisch aan de slag’ in Siegerswoude

Over deze cursus in ons aanbod zijn tot nu toe alle deelnemers erg enthousiast (hun reacties staan op de site www.paiongo.nl/reviews). Veel mensen vinden het prettig om in één dagdeel duidelijke tips te krijgen om vervolgens zelf verder te kunnen. 

In dit geval geven we de cursus bij Theeschenkerij Bellefleur in Siegerswoude. De prachtige tuin van Romke en Ida is een mooie plek om de basisprincipes meteen in de praktijk te brengen.

Bij fotografie draait het vooral om licht. Daarom komen sluitertijd, diafragma en ISO aan de orde. 

De groepen zijn klein zodat we persoonlijke aandacht kunnen geven. Je krijgt aan het einde van de cursus een handige hand-out mee.

Na verloop van tijd doen we je een aanbieding voor een eventueel tweede dagdeel als je nog een verdieping zou willen. 

Deze cursus in Siegerswoude is op 29 augustus of 23 september van 9.30 tot 12.15 uur. Kosten zijn € 55,00 inclusief koffie, thee en wat lekkers. Het maximale aantal deelnemers is voorlopig teruggebracht naar 5. Bij voldoende belangstelling kun je gebruik maken van een (vegetarische) lunch. Daarvoor betaal je € 10,00 inclusief een drankje. Voor opgave kun je mailen met: po@paiongo.nlof bellefleur@kpnmail.nl, of bellen met: 0643527434. www.paiongo.nl. en theeschenkerijbellefleur.nl 

© 2020

Thema door Anders Norén