Wie we zijn

PaiOngo 

(‘het voelde goed’)

We verbleven voor langere tijd in Nieuw-Zeeland. Onze herinneringen zijn een lange reeks van verhalen, momenten, korte tripjes, langere reizen, natuurschoon, natuurgeweld, mooie plekjes, geuren, vogels, dolfijnen, walvissen en bijzondere mensen. 

Op onze foto’s lijkt het of we in Frankrijk, Noorwegen, IJsland, Amerika of zelfs op de maan waren. Soms halen we die foto’s erbij en brengt het ons terug zonder dat we gaan. 

Spectaculair maar soms ook vertrouwd. Een land als een prachtig decor waar we ons goed in voelden maar dat ons deed beseffen dat zo’n gevoel ook in Nederland te vinden moet zijn. We wonen nu in een decor dat in niets op Nieuw-Zeeland lijkt, maar hier, dicht bij het Wad, herkennen we veel van wat we toen beleefden. 

Ingrid is inmiddels een bevlogen en veelzijdig fotografe. Van portret- tot stadsfotografie en van snelle actiefoto’s tot foto’s met lange sluitertijden. Ze fotografeert daarnaast veel in ‘ons gebied’ en in andere natuurgebieden en volgde opleidingen en workshops op alle aspecten. 

Evert bleef schrijven. Nu geïnspireerd door het landschap, toekomstplannen en het vinden van de juiste woorden voor verhalen en gedichten die er werkelijk toe doen. 

Na deze weg, en veel besluiten daarop, gaan we in ons bedrijf nieuwe stappen zetten. 

“Beeld en woord” zijn de dragers voor ons nieuwe en vernieuwde aanbod. We maakten inmiddels een boek in opdracht, geven individuele cursussen en persoonlijk advies op maat. Daarnaast bieden we portretfotografie en ander fotowerk in opdracht. Dit is wat we het liefst doen: mooie dingen verwoorden en verbeelden. 

Het mooiste succes van ons bedrijf vinden we de persoonlijke contacten met klanten en cursisten en dat het contact vaak blijvend en terugkerend is.

© 2022

Thema door Anders Norén