BEELD en WOORD

Een boek

Het (laten) maken van een boek is makkelijker realiseerbaar dan je misschien denkt. Een boek gebruiken als een markeerpunt of statement is daarbij ook nog eens een krachtig medium. 

Wat wij kunnen komt van pas bij het maken van een boek. Goede sterke foto’s en mooie verhalen vormen de uitgangspunten voor een aantrekkelijke uitgave. We werken daarbij samen met vaste vormgevers, een drukkerij en de mensen die ons hun verhaal willen vertellen.  

Onze werkwijze is simpel en open. We gaan in gesprek en luisteren vooral naar onze opdrachtgever. Wij nemen onze tijd voor het bedenken van een vorm en uitgangspunten die vooral gebaseerd zijn op het gevoel dat een boek zou kunnen uitstralen. Dat komen we vervolgens toetsen in een door de klant gekozen setting. Mocht er voldoende vertrouwen zijn, over en weer, dan kunnen wij aan de slag met een uitgebreid voorstel met prijsopgave, randvoorwaarden, traject, tijdsfasering en noodzakelijke middelen. 

Een boek leent zich voor: een jubileum; een nieuwe start; een te markeren moment; een terugblik; een thema; het raken van de kern. 

We komen graag eens langs. Mail: po@paiongo.nl of 0653840811

© 2019 PaiOngo

Thema door Anders Norén