Advies

Ingrid fotografeert bijna elke dag. Of het nu in de stad is, in onze eigen omgeving nabij het Wad of in een ander natuurgebied. Haar kennis van het landschap, vogels, fotobewerking en fotografie deelt ze graag met anderen. Dat geldt ook voor de vaak lastige keuzes voor bijvoorbeeld apparatuur en software.

We leerden uit de tijd dat we nog cursussen organiseerden, dat deelnemers van onze cursussen of workshops na verloop van tijd op specifieke onderwerpen graag persoonlijk advies wilden hebben. Bijvoorbeeld vragen als: hoe werkt low key- en high key fotografie; welke telelens is geschikt voor mij; ik wil beginnen met fotografie maar wil eerst proberen of het wat voor mij is; hoe maak ik een mooi portret; wat is een goed perspectief of compositie. We bieden die mogelijkheid nu aan in plaats van een standaard cursusaanbod. Dat doen we het allerliefst en we krijgen enthousiaste reacties terug.  We denken dat we met € 27,50 per uur een toegankelijk en betaalbare service bieden. Als je nog iemand mee wilt nemen dan betaal je samen € 37,50. 

Aanmelden:

We bepalen in overleg de datum; dat is voor beide partijen wel zo prettig. Als je belangstelling hebt dan kun je bellen met Ingrid (0643527434) of een mail sturen naar po@paiongo.nl. We nemen zo snel mogelijk contact op om gezamenlijk tot een datum en een setting te komen. 

© 2024

Thema door Anders Norén